Wij hebben ruime ervaring en kennis met het importeren van auto’s uit Europa.

Het uitgangspunt bij TCC is dat het financieel voordeel van het importeren van een auto bij de klant moet liggen. TCC slaagt hierin door goede prijsafspraken te maken met haar vaste leveranciers. Daar bovenop gelden natuurlijk ook de prijsverschillen die auto’s hebben in bijvoorbeeld Duitsland als gevolg van een ander belasting stelsel.

Voor het importeren bent u bij TCC bij het juiste adres. Het totale traject van opdracht tot aflevering van uw import auto word door TCC verzorgd. Met het invullen van de zoekopdracht kunt u al u wensen kenbaar maken voor de importauto. Vervolgens nemen wij met u contact op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit kan bij ons in de showroom of bij u op locatie. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Als u zelf al een auto gevonden heeft die geïmporteerd moet worden, dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn.

Nadat u ons de opdracht heeft gegeven om daadwerkelijk op zoek te gaan naar de gewenste auto zullen wij u op de hoogte houden van onze voortgang. Dit doen wij onder andere door u meerdere auto’s aan te bieden tot we de juiste auto voor u gevonden hebben.

In de meeste gevallen is een levertijd van 2 tot 3 weken haalbaar om het hele traject va A tot Z te doorlopen. Hierna kunt u zonder zorgen op Nederlands kenteken van uw nieuwe auto genieten.

De tarieven van TCC zijn scherp en concurrerend.

Kortom onze dienstverlening is maatwerk en geheel naar uw wensen.